Wednesday, November 20, 2013

E - DAY : Review Baju Anak Buah


Aku punya kain baju tunang ada banyak balance so aku pun buatkan lah baju si Syirah..
Mula - mula risau gak dia tak nak pakai baju tu nanti kan...
Tapi dia suka...macam princess kata nya...

Cuma malam tu dia tak nak ambil gambar dengan mak long dia ni ... (-_-)'
Sedih betul....penat lah tangan ni dok menjahit kan manik pada baju dia tu...



Pada awal nya aku hanya tambah kan lace roce + reben dekat pinggang dress dia...
balance nye tambah kat lengan...
try bagi dia pakai... nampak kosong kat dada...






then aku tambah 3,4 ketul lagi bunga kat bahagian leher...
manik kat bahagian pinggang..
and it become beautiful..

she loves it...

4 comments :

  1. Replies
    1. sy tak jahit sendiri pun baju tuh.. anto tempah (-_-)'..
      hanya tambah manik n riben shj..huhu

      Delete
  2. Hajar jahit sendiri ke? Pandainye! hehe
    Nk jemput join GA kite kt sini...heee

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=746560002037778&set=a.695697507124028.1073741828.409271389099976&type=1&theater

    TQ! ;)

    ReplyDelete