Tuesday, November 19, 2013

E-DAY : Review inai



Memandangkan gambar pada hari kejadian belum ada...aku review mana yang ada je la dulu yer..
Khamis malam jumaat tu, lepas aku dah habis baca yasiin, aku terus sambung buat hantaran..
Dalam kul 1 pagi baru siap..
So, before tido, aku pun pakai la inai..
saja suka2 jer..
Tangan sebelah kiri okey lagi..
Bila turn tangan kanan, menggigil gak la tangan aku ni nak melukis nya..
Alhamdulillah jadi..

Inai aku inspired dari junior aku..
Sebab kalau boleh nak inai yang simple jer untuk tunang...



















Simple jer kan...
Korang rasa macam mana??

1 comment :