Wednesday, April 30, 2014

Tuesday, January 14, 2014

Klik Klik dapat duit poket?





Tengah aku dok blogwalking.. tetiba tertarik dengan dakpink punya entry..
Mula-mula baca,..bior betul klik2 jer blh dapat duit..senang betul..hehe..
Duduk-duduk depan PC, duit poket penuh..

Aku pun try la klik jugak..key in sana..key in sini..
Sekali tengok ada usd25.. ehm2.. blh buat simpanan kahwin ni..
Mana lah tahu kan..


Ada yang nak tak? Cer try kat sini ---->  DUIT POKET

Saturday, January 11, 2014

Review : Butik Eyzmiea Andaman






Entry yang sebelum ni aku dah kata nak share pasal butik yang aku hired untuk make up tunang kan..
Butik Eyzmiea Andaman ni terletak di bukit gambir.. (asal skema sangat ayat aku)
Dah lama dah aku tengok pasal butik ni...tak sangka rezeki aku masa tunang hari tu kan..

Aku share kan sikit pasal butik ni okey..


MAKE UP  (BEFORE & AFTER)
























 MAKE UP 













PELAMIN









KOLEKSI BAJU PENGANTIN