Monday, December 9, 2013

#2nd Henna Job - 221113 - Zura

Alhamdulillah...job henna aku masih berjalan juga..
Masa cuti Birthday Sultan Johor hari tu, aku pergi inai kan Azurah Noor kat Bakri Batu 3..
Orang nya memang cantik..Senang berurusan..
Aku inai kan dia dari pukul 8 mlm sampai la hampir pukul 12...

Seram jugak nak balik ke pagoh..tapi tawakal jer..
Anak buah dia 5 orang pun berinai jugak..


Korang enjoy la tgk gambar yer..










ni gambar dari FB bride..
nampak la jugak hasil inai kan..hehehe






3 comments :

  1. hai

    kalau cari idea DIY yg murah & super cute boleh visit blog/ig kami
    ada paperbag, sticker, tag & card :)

    tq tuan tanah

    Our blogshop, cardbymyan.blogspot.com click >>CARDBYMYAN or instagram kami @begkertas. click >>@begkertas


    tq :)

    ReplyDelete