Wednesday, March 16, 2011

Ayu nyer wajah mu

Dh lama Hajar nk kongsi dengan korg semua pasal nih...sejak dua menjak nih (ckp mcm nabil...) hajar tengok dh semakin ramai artis kita yang dh bertudung...ayu sgt wajah mereka kan...lg lawa plak nampak muka diorg bila bertudung...antara nyer catriona ross, sheila rusly, anne ngasri, anne hotfm, dan yang terbaru sekarang nih Irma Hasmie...hajar sgt2 la menyokong mereka nih..walaupun hajar nih tak de lar alim sgt pun tapi bila sesorg Islam yg berubah ke arah kebaikan, ia sesuatu yg patut kiter sokong right?

Tapi hajar tak paham knp ada segelintir masyarakat kiter nih yang begitu cepat mendoakan sesuatu yang buruk kpd org lain..ade tu yang bila tgk artis A nih pakai tudung ckp " alaa...tgk ler nt, kejap jer pakai tudung nih..nt bukak ler tuh..." kan lebih baik kiter doakan mereka nih kekal pakai tudung sampai bila2...

Hajar harap sgt mereka yg dh bertudung nih kekal pakai tudung sampai bila2, jgn ler bila separuh jalan dh bukak balik...mintak simpang sgt....so, here i wanna share with all of u some piccas...enjoy it k..



:: norjuma manis dengan warna pink ::




:: wardina...saya heart sgt dgn gaya dia.langkah dia ambil
bertudung adalah yang terbaik...makin ayu n berjaya... ::



:: daripada seoarang artis yang seksi satu ketika dulu,
kini ziela jalil amat cantik dan ayu sekali bila bertudung ::

:: YUNA artis muda wanita yang berjaya kini ::

:: really cute and sgt ler trendy dlm bertudung ::

:: selepas berkahwin, anne terus bertudung ::

:: suka sgt tgk this gurl coz i like her make up... ::

:: farah af2 juga mengambil langkah untuk bertudung ::

:: Catriona Ross mendapat hidayah untuk bertudung..cute right ::

:: sape yang tidak kenal dgn bienda...manis jer muka ::

:: Azizah cantik bertudung ::

:: Sheila rusly membuktikan walaupun dia bertudung, tapi dia masih
boleh mencari rezeki sbg pelakon ::

:: alhamdulillah, Ramlah Ram juga sudah bertudung ::

:: ibu kepada 3 chy mata ini sungguh ayu bertudung..ANNE NGASRI ::

:: Liza Hanim juga antara ibu2 yang bertudung ::

:: amin...alhamdulillah...Daphine Iking kini telah memeluk Islam
cantik kan kalu dia terus bertudung begini? ::

:: this the latest yang bertudung kini..Irma Hasmie...::

okay guys...if ade any news yg baru hajar akan kongsi dgn uolls lagi k...hi3..take care...cermin diri,hiasi peribadi...berjumpa lagi di lain entry yer...

p/s :: jgn lupa klik ads nuff saya okay...





:: teratak kaseh kita ::

6 comments :

  1. suka tgk Irma Hasmie..hurmm...ckp pasal bertudung ni..Alhamdulillah niesa pn baru je mula bertudung dlm beberapa bln yg lepas..=)

    ReplyDelete
  2. OMG..ye ker..alhamdulillah...sy doakan khairunniesa akan terus bertudung k...=)

    ReplyDelete
  3. gambar sy xde,xckup ayu lg ni..hehhee btw alhmdulillah..

    ReplyDelete
  4. eh2...cik salima tetap ayu gitu..maaf ler..mmg ade byk lagi gbr tapi ritu tak sempat nak menupload sekali...hi3..tgu ek next entry..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. berikutnya.....janet khoo & chermaine poo.....

    ReplyDelete