Friday, July 13, 2012

Terasa Bersalah

Assalamualaikum..

Aku nak minta maaf la kat blog yang dah lama mendiamkan diri ni..
Tak ade ke mana pun..cuma diri tuan punya blog ni yang kebizian (ada ek ayat camni?)
Aku dalam 2minggu ni dok menyiap kan bunga telor tisu..tak ada la banyak sgt..tapi disebabkan buat dalam keadaan kemalasan..tu yang jadi lambat..lagi seminggu baru beria2 nak buat..hihihi

Alhamdulillah siap gak akhir nya bunga telor yang aku buat sama2 dengan mak aku..mekasih mak tolong...
Eh, aku bukan buat bunga telor untuk aku..tapi untuk anak buah aku yang baru tu..
Ada nak buat kenduri doa selamat sikit..adik aku yang minta aku tolong buat kan..
Benda nye ada, tu yang tolong buat kan..warna kuning n pink..
Ape de pelik nye la warna nye kan..tapi serius cantik korang..hahaha..puji hasil keje tangan sendiri..

Mana gambar nye? tak sempat ambik..nanti selesai majlis sabtu ni, aku update semua k..
Malam tadi pun dah siap kan diy n packaging untuk bag doorgift utk tetamu..
Mak n mail tlg aku mlm tadi..simple je..first time nak men d.i.y..

Lepas majlis nanti aku update semua okey..then lps korang tgk kalau ada yang berminat nak tempat, kabo la yer..wah, berangan nak buat bisnes lak..hihi..memang ade keinginan, nanti kita tgk camne k..nak sgt bisnes inai ukir dan bunga telor ni..

Okey la..till then..

1 comment :

  1. hai

    kalau cari idea DIY yg murah & super cute boleh visit blog/ig kami
    ada paperbag, sticker, tag & card :)

    tq tuan tanah

    Our blogshop, cardbymyan.blogspot.com click >>CARDBYMYAN or instagram kami @begkertas. click >>@begkertas


    tq :)

    ReplyDelete