Friday, November 1, 2013

i'm back!!

Lama betul aku tinggal kan blog..
Bukan aku tak buka blogger langsung, tapi hanya sekadar jadi silent readers je..
Hati tu nak jugak taip entry baru, bila kenang kan semua gambar dalam handphone..
Terus jadi MALAS...hehehe (-_-)'

Banyak jugak benda yang terjadi dalam hidup aku sejak last post tu.....
Ada suka.. duka pun ada...
Tapi kita Chill je..hehehe..

One thing yang paling buat aku bersyukur adalah... I'M GETTING ENGAGE!!!..
huh...macam getting married la dia punya nak happy tu kan...
InsyaAllah lagi dua minggu aku akan bertunang...moga segala nya berjalan dengan lancar...
Alhamdulillah..perkenalan yang singkat akhir nya melangkah ke step yang seterusnya...
Yup... kami kenal 3 BULAN then terus make a first step...
Sekarang ni memang aku tengah busy buat persiapan..simple-simple jer...
Mengikut budget yang kami ada...nanti aku share dengan korang the moment and anything
yang berkenaan  dengan majlis pertunangan aku k!

Aku bagi teaser sikit la ek...


Aku pun sekarang dah kerja kat tempat baru selepas old company tu tetiba nak tutup..
Dah la sebulan lagi nak raya...tapi alhamdulillah...
Lepas raya aku dapat kerja semula..jiran aku yang tolong...thanks sangat kat dia...
Majikan kali ni best ... task untuk aku pun tak ada la susah mana..
Macam kerja pejabat-pejabat yang lain jugak...





Then alhamdulillah aku dah mula kan part time job as PELUKIS INAI secara freelance...
Pengantin pertama adalah adik kepada kawan baik mak aku..
Dorang puas hati... mereka ingat aku guna inai tampal..hehehe..
Penat mak lukis nyah.. adeh .. (-_-)'

Bisnes baru nak mula , so ada la cacat cela nya sikit kan...
InsyaAllah akan aku usaha kan untuk buat yang terbaik...
Ini pun aku teaser sikit... (bila ntah akan review..)


Erm..apa lagi ea..rasa nya memang banyak..cerita raya..cerita family...sikit2 aku story okey...

Doa kan hubungan aku and bakal tunang aku berpanjangan okey!


6 comments :

  1. welcome back!hihi...wahh...selamat menjadi tunangan org ye... :)

    ReplyDelete
  2. ezan : kita guna inai beli dari pelukis inai gak...
    tak pasti campuran dia ape

    ReplyDelete
  3. long time no see haaa ....
    kawen jgn xjmput meh !~

    ReplyDelete